2025 MAINE VOLUNTEER LEADERSHIP CONFERENCE

Time blocks			Atrium	Auditorium	Classroom A	Classroom B 2
8:00 AM	8:45 AM		Registration - snacks			
8:45 AM	9:35 AM	[50min]		Keynote Angela Stone Maine Needs		
		10 min transit	ion		<u>'</u>	
9:45	10:35 AM	[50min]		Volunteerism Panel 1 Environmental Stewardship	Session 1-A Stewarding Resilience Building in Your Community	Session 1-B Voter Engagement for Nonprofits
		15 min break	Cheese Time CABOT			
10:50 AM	11:40 AM	[50min]		Volunteerism Panel 2 Funders' Perspecitives	Session 2-A How Volunteerism, Changed MY LIFE	Session 2-B Intro Volunteerism - a 101 class
		5 min transition	o <mark>n</mark>			
11:45 AM	12:30 PM	[45min]	Lunch A		Networking A	
		5 min transition	on			
12:35	1:20 PM	[45min]	Lunch B		Networking B	
		5 min transition	on I			
1:25 PM	2:15 PM	[50min]		Keynote Jeanette Andre Maine Philanthropy		
		5 min transition	on		Т	
2:20 PM	3:10 PM	[50min]		Volunteerism Panel 3 Seasoned Vol Managers	Session 3-A Stewardship of Volunteers through Play	Session 3-B ServeMaine.gov Volunteer Matching Intro
		15 min break	more CABOT CHEESE			
3:25 PM	4:15 PM	[50min]		Civic Engagement Plenary Nicholas Jacobs, Colby		
4:15 PM	4:30 PM			WRAP UP		
4:30 PM	5:30 PM		Slow exit Networking			